Officials

Officials gezocht, durf jij de uitdaging aan. Zonder officials geen goalball. Help mee, word official!Officials zijn super belangrijk bij goalball. Zij maken de sport mogelijk voor de blinde en slechtziende spelers. Zonder officials dan ook GEEN goalball.

Official tekort
In Nederland hebben we een groot official tekort. Daarom roepen we iedereen op zich aan te melden als official.

Wat doe je als official
Officials leiden de wedstrijd, ze zorgen dat de regels worden nageleefd en dat het spel veilig verloopt. Een official houdt de spelers scherp en helpt ze te excelleren, want als je ongestraft kunt valsspelen is het spel wel erg makkelijk te winnen.

Wat als je official wil worden
Zou jij de uitdaging wel aandurven, super! Als je je aanmeldt dan gaan we samen met jou kijken naar opleidingsmogelijkheden. Vervolgens kun je jouw opleiding in de praktijk brengen bij toernooien en de Nederlandse competitie.

Doorgroei mogelijkheden
Als official houdt het niet op bij fluiten in Nederland. Als je heel ambitieus bent en het wil kun je alle papieren die nodig zijn om het hoogste official niveau te bereiken halen en wie weet fluit jij dan binnenkort op de Paralympische Spelen. Hoe vet is dat?! Maar als je alleen al in Nederland wil fluiten zijn we super blij met je.

Meld je aan
Wil jij je aanmelden laat dan even een berichtje achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.