Vriendentoernooi

Blind sporten, durf jij het aan. Schrijf je in voor het GVUZ Goalball vriendentoernooi 2019 op 11 mei Windesheim ZwolleGoalball Vereniging Urk en Zwolle (GVUZ) houdt 11 mei 2019 haar eerste vriendentoernooi in Windesheim Zwolle. Tijdens dit toernooi mogen leden een team vormen met vrienden. maar ook vrienden van de vereniging mogen een team vormen. Ben jij een vriend van GVUZ, meld je dan aan en ervaar dit laagdrempelige toernooi.

Wat is het vriendentoernooi
Een laagdrempelig toernooi voor mensen die nog nooit goalball gespeeld hebben (maximaal 1 ervaren speler in het veld). Aan het begin van de dag krijg je les in goalball. Vervolgens ga je met jouw team de strijd aan. in verkorte wedstrijden spel je het toernooi, wij zorgen voor de lunch. En wie weet kom jouw team er na de finale wel als beste vrienden uit.

Wat is goalball
Goalball is de teamsport voor blinden en slechtzienden, maar wees niet bang je hoeft niet perse blind te zijn.

Schrijf je in
Schrijf je team zo snel mogelijk in en doe mee. vul het inschrijfformulier vriendentoernooi in en stuur dit retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *