Bestuur naar SKS Skûtsjesilen

Afgelopen woensdag zijn Meindert en Michiel op uitnodiging van de Rabobank naar het SKS Skûtsjesilen in Lemmer geweest. De bank nodigde alle verenigingen en stichtingen uit die bij hun bankieren in de regio Noordoostpolder Urk.

De dag begon aan boord van partyschip de Nirvana in Lemmer. Na een kopje koffie en een praatje van de directeur werd begonnen met een activiteit samen met andere gasten. Een oefening waarbij ieder een uitdaging aangaf en iedere gast aan tafel een mogelijke oplossing gaf. Een leerzame en boeiende activiteit waarin we met veel verenigingen hebben kunnen praten.

Toch was het grootste deel van de dag gewoon leuk. na een heerlijk lunchbuffet voeren we uit om de zeilwedstrijd tussen oude vrachtschepen waar te nemen. Afgewisseld door Omrop Fryslân en vermakelijk live commentaar aan boord hebben we genoten van de wedstrijd.

Een mooie dag om een hechtere band te krijgen met de verenigingen om ons heen maar ook met onze bank. En dat laatste heeft zo zijn voordelen, zo hebben we laatst een bijdrage van € 2000,- gekregen voor de Dutch Open Goalball Cup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *