post

Denen geen partij voor Goalballshop

Afgelopen weekend deden de Urker goalballers samen met een clubgenoot uit Zwolle mee aan de Danish Open in Denemarken. Ze deden dit als voorbereiding op de Dutch Open Goalball Cup (DOG Cup) die half oktober op Urk georganiseerd wordt.

“Naast dat we wat van de Deense organisatie hebben kunnen afkijken hebben we ook een gaaf toernooi gespeeld”, zegt speler Meindert van de Berg. Het team wist drie wedstrijden overtuigend te winnen. De vierde wedstrijd was iets lastiger en werd met 7-9 verloren. Het team met Jacob Loosman, Michiel van den Berg, Meindert van de Berg en Suleima Lucian on met de zilveren plak in hun bezit de reis naar Urk weer maken.

Op 19 en 20 oktober organiseren de blinde en slechtziende sporters een eigen internationaal goalball toernooi op Urk. Aan dit toernooi doen onder andere de Denen mee maar ook India en Chili zullen meedoen. Het belooft nu al een mooi toernooi te worden, kijk voor meer informatie op www.dutchopengoalball.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *