Ben jij benieuwd geworden naar goalball en wil je een keertje mee trainen? Dat kan natuurlijk altijd. Op deze pagina lees je hoe een training eruit ziet en waar je rekening mee moet houden. 

Trainingen

Iedere woensdag trainen we van 19:15 tot 21:15. Ons trainingsschema is opgebouwd per thema waar we een aantal weken aan werken. Een typische training bestaat uit:

  1. Ingooien
  2. Warming up
  3. Technische oefeningen
  4. Oefeningen in spelvorm
  5. Wedstrijden

Een themablok wordt afgesloten met een competitietraining. Dat betekent dat we wedstrijden spelen met alle toeters en bellen volgens de officiële competitieregels. Een mooie manier om voor te bereiden op de nationale competitie. 

waar moet je rekening mee houden

Goalball is een sport die je op de vloer van de sportzaal speelt. Zorg er daarom voor de je zaalschoenen draagt die niet afgeven. Ook een sportbroek met lange pijpen is aanbevolen. Kijk daarnaast of je zelf elleboog en kniebeschermers mee kunt brengen. Heb je deze niet laat dat dan even weten dan zorgen wij daarvoor. Neem voordat je komt meetrainen altijd even contact op.

Routebeschrijving

We trainen op de campus van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze is goed bereikbaar met de auto en het OV. Kijk hier voor de routebeschrijving