Goalball Vereniging Urk en Zwolle is een gezellige club voor iedereen die van uitdagende sport houdt. Of je nu blind, slechtziend of goedziend bent goalball is voor iedereen uitdagend. Wil je een keer meetrainen of alleen maar even kijken, dan ben je van harte uitgenodigd.

voor jong en oud goed en slechtziend

GVUZ is er voor jong en oud of je nu goed of slecht ziet. Dat is het mooie aan goalball, het is een uitdagende sport voor iedereen. Doordat je goalball geblinddoekt speelt heeft iedereen hetzelfde startpunt. Onze leden zijn ziend, slechtziend en blind. Ons jongste lid is in de 20 ons oudste lid is in de 70. Iedereen kan en mag meedoen, jij ook. Kom een keer langs en train mee. 

Urk & Zwolle

Goalball Vereniging Urk en Zwolle is uitstaan uit twee groepen die enthousiast bezig waren met goalball. Met de hulp van de goalballers uit Zwolle werden er goalballactiviteiten op Urk gestart. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat beide clubs later samengingen in één vereniging. Sinds 2011 speelt GVUZ goalball, een aantal van onze leden spelen het echter al 25 jaar.